En samlad kraft

Det är dags att förena oss i en samlad kraft och kämpa för en jämlik, trygg och tillgänglig vård för hela länet!

Alla är varmt välkomna till detta öppna informationsmöte om nedmonteringen av Sollefteå sjukhus. Information om det aktuella läget, om riskerna för invånarna i Ådalen om Sollefteå sjukhus läggs ned, om utredningen som ligger till grund för beslutet och vilka alternativa lösningar man kan titta på. Nu samlar vi oss i en gemensam kraft!

Gratis bussar kommer gå från Kramfors/Bollstabruk, Ramsele/Edsele och Junsele/Näsåker till Sollefteå (tur och retur). Begränsat antal platser, därför gäller “först till kvarn”-principen. Gå till bokning av plats längre ned på denna sida.

Fri entré. Alla invånare som kan komma beröras av en stängning av Sollefteå sjukhus är inbjudna. Evenemanget arrangeras av Sjukvårdspartiet Västernorrland, men gästerna är i många fall ej bundna till partiet.

En samlad kraft


Bor du längs sträckan från Junsele, Ramsele eller Kramfors? Då kan du helt kostnadsfritt ta bussen från din vanliga busshållplats och åka direkt till och från Hullsta Gård. Enklare blir det inte!

Du kan välja att kliva på bussen på vilken hållplats som helst under bussarnas sträcka. Se vilka tider som bussen förväntas vara på olika hållplatser och räkna ut vilken tid bussen bör vara framme hos dig. Sedan är det bara att vänta på bussen från Byberg & Nordin som det står “Abonnerad” på, kliva på och visa din digitala biljett. Returresa ingår direkt efter eventets slut.

Tryck på den knapp som gäller den sträcka passerar din busshållplats. Mer information om vardera bussresa finns på respektive sida.

Obs! Först till kvarn gäller då det är begränsat antal platser på bussarna.

ÄNDRINGSMEDDELANDE: Buss från Junsele kommer avgå från Gunillas Kiosk (inte Forum som tidigare information).



FramsidaBaksida